元旦昼御飯
質素
根がケチだなと思う
仕事が終わって、夕飯作るのもめんどくさい
そんなときは飲食店なりお弁当屋なり寄るのだが
例えば焼きそばを食べたいときに
ワンパックでこの内容で300円?
自分で作ったら、これくらいをいくらで食べられるかな?
とか考えて、結局自炊したりする
作る時間を考えると買うのと変わらない
という考え方もあるが
実際にお金が発生するわけでもなし
今のところ時間の有効活用もしてないので
そこはあんまり変わらないかな
そんなに凝った自炊もしないのでOK
そして少食でよかったわーと思う
ちなみに今はYouTubeで「ヒロシキャンプ」見てます^^
彼はあらゆる方法でいつも焚き火してるんだなー
これ見てるとキャンプしたい熱が高まってくる
一緒にキャンプする仲間がほしい…
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"New year's Lunch"
A modest meal.
I'm frugal.
When I don't want to cook a dinner after working,
I usually go to resutaurant and bento place, supermarket.
If I want to eat Yakisoba (stir-fried noodles with vegetables and meat),
Supermarket sell yakisoba by 300 yen.
I wonder If I cook yakisoba by myself, I eat it more unexpensive and then I cook.
Some one say that considering cooking time, It's maybe almost same cost.
But someone don't give me a money,
I don't use spare time effectively so far.
So it makes no differense for me.
I always make simple cook and small appetite, that why it's allright.
Now I am watching "Hiroshi camp" from YouTube
He always has a bonefire all the way.
With this looking I feel like I want to camp.
I want to a group to camp with …